Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Amerikai ételbemutató a BGE KVIK-en
2018.03.19

Nagy sikert arattak az amerikai ételek az egyetemi hallgatók körében, amelyeket az Alkotmány utcai Oktató Kabinetben március 19-én kóstolhattak egy ételbemutató keretében. Bryan Skelding, a The Greenbrier Executive séfje tartott a vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatóknak először egy prezentációt, amelynek keretében bemutatta a szállodát és beszéltek a gyakornoki lehetőségekről is. Az elméleti előadást egy konyhai bemutató követte, a séf először részletesen ismertette az elkészítésre váró ételeket, majd a hallgatók bevonásával megfőzték az előre egyeztetett négy ételt.

A fogások között szerepelt az ötféle hagymából készített leves, a tarisznyarák húsából készült húspogácsa, egy fűszeres panko morzsában kisütött csirkemell és comb, valamint egy hagymás káposztasaláta. amely ételeket először a séf, majd a hallgatók kis csoportokban készítettek el. A bemutató végén az ízletes ételeket el is fogyaszthatták a hallgatók.

A bemutató nagyon színvonalas volt és jól sikerült, amely köszönhető Bryan Skelding séf úrnak, az Oktató Kabinet szervezésének és a hallgatók aktív, valamint lelkes részvételének is.        


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM