Keresés:
Események
«2020. január»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Felkészülés a EuroSkills versenyre a szakács szakmában
2016.11.22
Két hét múlva december 1-3 között lesz a 2016-os EuroSkills szakmák közötti Európa Bajnokság Göteborgban, Svédországban.

A szakács szakmát és ebben Magyarországot Ramocsai Barbara a BGE KVIK első évfolyamos hallgatója képviseli. A fél éves felkészülés során Barbara számos konyhai alapozó készséget és ismeretet sajátított el, így például tőkehal, lepényhal, artic char, tarisznyarák, homár stb. előkészítését és feldolgozását. Jelenleg a versenyfeladatok modellezése és finomhangolása történik a KVIK Oktató Kabinetjében. Barbara jól teljesíti a feladatokat, melyek a következők: Kacsa galantin, Meleg hal előétel, Tányérdesszert, Meleg tenger gyümölcsei előétel, Egyben sült (malac- vagy bárány- vagy őzcomb), Finger Food variációk, Bisquit variációk. Barbara felkészítésében jelentős szerepet vállalt Ádám Csaba konyhafőnök, Olimpia és Alabárdos éttermek, Korponai Péter cukrászséf Desszert Neked cukrászda. A felkészítést szervezi és koordinálja Dr. Sándor Dénes Magyarország szakács szakértője.

Meleg homár előétel

Finger Food variációk


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM