Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Francia főző workshop a BGE KVIK-en
2019.11.19

Hervé Cune, egy Michelin-csillaggal rendelkező francia séf vette át az irányítást a KVIK Tankonyhájában. A Xonrupt-Longemer településről érkező séf a Les Jardines de Sophie étterem konyhafőnöke, egy napos tanfolyamot tartott karunk hallgatóinak november 19-én, az Alkotmány utcai épületben. A séf úr egy ötfogásos menüt készített el a résztvevőkkel együtt, amit a nap végén jóízűen el is fogyasztottak.

A hallgatók, a francia konyhára jellemző új alapanyagokkal és technológiákkal is megismerkedhettek, ezen kívül sok ötlettel és élménnyel gazdagodtak.

 A menüsor ételei a következők voltak:

Amuse-bouche: Gomba Cappucchino

Hideg előétel: Kacsamáj „Kubic” almával

Meleg előétel: Pisztráng langyos salátával

Fő fogás: Galamb körtével és préselt malaclábbal

Desszert: Csokifelfújt

Az előkészületeket és a résztvevők munkáját az Oktató Kabinet dolgozói segítették.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM