Keresés:
Események
«2020. január»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

GASZTRONÓMIAI SZEMINÁRIUM 2018 OPAVA
2018.06.22

Immáron 3. éve került megrendezésre Csehországban, Opavában a Sziléziai Egyetem szervezésében 5 ország részvételével a Kulináris Workshop.

Idén is meghívást kapott a BGE, és egyetemünket, illetve a magyar ízeket Csukás Norbert és Berkesi Ádám képviselte.

Ezévben a téma a négy égtáj jellegzetességei voltak, ezek alapján kellett bemutatni hazánk ízeit.

Vendégváró falatként csípős paprikakrémes mangalica kolbászt tálaltak. Előételként erdei gombaleves és hortobágyi húsos palacsinta volt, főételként sertés csülök savanyú káposztával dödöllével, desszertként pedig Rákóczi túrós lepényt készítettek.

Ők maguk is, illetve az összes vendég nagyon meg volt elégedve a magyar csapat teljesítményével, és természetesen jövőre is szeretettel várják egyetemünket.

Az itteni iskola vezetősége is a vendégek között volt, ők is kiemelték, hogy mennyire örülnek, hogy ismét megkóstolhatták a magyar csapat ételeit.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM