Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Gasztrotrendek itthon és külföldön a Vendéglátás Szabadegyetemen
2017.11.14
November 14-én, Bernáth József, az Art Catering kreatív séfje tartott előadást a hazai és külföldi gasztrotrendekről „Hová tart a mai vendéglátás?” címmel.

Előadásából megismerhettük napjaink népszerű étteremtípusait, úgy, mint a streetfood, a bistro, a restaurant és a fine dining. Képeken és kisfilmeken keresztül bepillantást nyerhettünk néhány fine dining étterem életébe, különösen érdekes volt a La cuisine de Jöel Robuchon vagy a Fera éttermek hangulata, üzletpolitikája, vendégköre.

A jó hangulatú, könnyed előadáson megtudtunk néhány szakmai titkot is a világ legtöbb Michelin-csillagjával büszkélkedő sztárséf, Jöel Robuchon éttermében lévő díszítésekről, és a fantasztikus éttermi fogásokról, tálalásukról.

A hazai gasztrotrendekről, valamint a jelenlegi, magyarországi fine dining éttermekről is hallottunk érdekes információkat, újdonságokat.

Az előadás végén az Oktató Kabinet által készített pogácsákat kóstolhattak a résztvevők, és közben kötetlenül tehettek fel kérdéseket az előadónak, valamint maradt még idő jó pár könyv dedikálására is.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM