Keresés:
Események
«2020. január»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Grill kurzus a Vendéglátás Szabadegyetemen! 2016.02.22.
2016.02.15

A Vendéglátás Intézeti Tanszék által szervezett Vendéglátás Szabadegyetemen Stiller Tamás séf, Takács Gábor szakács és Merényi Csaba a Weber-Stephen grillsütők hazai importőre tart izgalmas bemutatót „Gyors és lassú sütés gázgrillben” címmel.

A bemutató időpontja: 2016. február 22. hétfő

16.00-17.00

Helyszín: BGE Vendéglátás Intézeti Tanszék Oktató Kabinet K2-es terem

Optimális létszám: 25 fő. A limitált létszám miatt előzetes regisztrációt kérünk a hegedus.annamaria@uni-bge.hu címen, 2016. február 19. 14.00-ig!

További információk a plakátokon és a Vendéglátás Intézeti Tanszék honlapján, a Hírek menüpontban.

Tematika:

1.      Bevezető, a Gázgrill bemutatása – Welcome drink (5 perc)

2.      Lassú sütés demonstrálása, vastagon szeletelt sertés tarjával.

3.      A tarja sütése, fűszerezése és sütési szintjeinek bemutatása. Kóstolás. (kb. 35 perc)

4.      Gyors sütés demonstrálása a Schef Grill Akadémia saját töltésű marha grill kolbászaival.

5.      A gyors sütés dinamikája. Kóstolás perec baguette, alma és BBQ szósz, házi káposztasaláta. (10 perc)

6.      Karbantartás, takarítás. (5 perc)

7.      Kérdések, válaszok.

 

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM