Keresés:
Események
«2020. január»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Konferencia- Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései - Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság
Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései - Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság
2015.02.18

Időpont: 2015. március 4. (szerda), 10.00-14.00

Helyszín:Budapesti Gazdasági Főiskola, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, 1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11., II. emelet, IV. (Ketter) előadóterem

Program

 9.30-10.00         Regisztráció        

10.00-10.20        Megnyitó: Dr. Jancsik András, dékán, Budapesti Gazdasági Főiskola, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

10.20-11.20        Előadások

Zoltai Anna (NÉBIH ÉTbI, Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztály): Élelmiszer eredetű megbetegedések tapasztalatai

Szeitzné Szabó Mária, Sali Judit: (NÉBIH Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság): Élelmiszer eredetű megbetegedések nemzetközi kitekintésben

Martin Andrea (Wessling Hungary Kft.): Megfelelőség és igazolási rendszere a vendéglátásban, a konyhákon

11.20-11.40        Kávészünet (helyszín: I. emelet, Színes Közösségi tér)

11.40-12.40        Előadások

Mohácsiné Farkas Csilla (Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszer-tudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék): Nyers zöldség-gyümölcs saláták, étkezési csírák mikrobiológiai biztonságának növelése ionizáló sugárkezeléssel

Németh Zsuzsanna, Holzhauzerné Faragó Judit, Gulyás Márta, Kolb Nándorné (NÉBIH ÉTbI, Élelmiszer Mikrobiológiai Nemzeti Referencia Laboratórium, Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztály): Élelmiszeriparban alkalmazott fertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata

Hidvégi Hedvig, Schmidt Katalin, Sándor Dénes, Magyarné Horváth Kinga, Lugasi Andrea (BGF KVIK Vendéglátás Intézeti Tanszék): Modern konyhatechnológiák és élelmiszerbiztonság

12.40-12.50        Zárszó: Lugasi Andrea (BGF, KVIK, Vendéglátás Intézeti Tanszék)

12.50-14.00        Büféebéd (Helyszín: I. emelet, Színes Közösségi tér)

A konferencián való részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze a vendeglatas.konferencia@kvifk.bgf.hu  elektronikus címen, legkésőbb 2015. február 24-éig. Jelentkezésének elfogadásáról visszajelzést küldünk.

A konferencia szervezője a Budapesti gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Vendéglátás Intézeti Tanszék, támogatója a Wessling Hungary Kft.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM