Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Sikeresen szerepelt karunk a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLII. Vándorgyűlésén
2018.10.06

A fenntartható táplálkozás volt a középpontban az idei MTT Vándorgyűlésén, amelyet október 4-6 között tartottak meg Mezőkövesden. A Dr. Lugasi Andrea vezette kerekasztal beszélgetés során, amely a ‘Fenntartható élelmiszer, kihívások és lehetőségek’ címet viselte, a BGE-ről két előadást is meghallgattak a résztvevők. Dr. Szabóné Dr. Erdélyi Éva a táplálkozás és klímavédelem, karbonlábnyom számítás témakörben, Dr. Lugasi Andrea pedig a vendéglátás fenntarthatóbbá formálásának lehetőségeiről adott elő.

Az ‘Új kihívások a táplálkozástudományban’ témájú nyitószekcióban bemutatkozott a KVIK-en zajló két kutatás is. Dr. Lugasi Andrea bemutatta az energiaital és alkohol együttes fogyasztásának népszerűségét vizsgáló felmérést, Papp Andrea pedig az ovo-lakto vegetáriánus és vegán táplálkozást folytató személyek életmódjával, táplálkozással foglalkozó felmérés eredményeit. A kutatás vezetője Dr. Lugasi Andrea, az adatelemzést Dr. Magyar Norbert végezte.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM