Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Szakdolgozat témaválasztás
2020.04.23

Tisztelt Hallgatók!


A meghirdetett témákra a jelentkezési időszak ma (április 15.) lezárul. Ezt követően az oktatók elfogadják, vagy elutasítják a hozzájuk érkezett jelentkezéseket. Erről a hallgatók tájékoztatást kapnak a neptunon keresztül. 

Azok a hallgatók, akiknek a választott oktató nem fogadta el a jelentkezésüket, vagy nem tudtak sehova, senkihez feljelentkezni még, pótjelentkezési időszak fog rendelkezésre állni április 25. és 28. között. A pótidőszakban az esetlegesen felszabaduló vagy még üres helyek mellett, újabb témák, újabb oktatók/konzulensek témái kerülnek meghirdetésre.

Így minden hallgatónak, aki április 15-ig bezárólag nem tudott témára jelentkezni, vagy nem fogadták el a jelentkezését, lehetősége lesz szakdolgozati témát választani. 

Javasoljuk, hogy a pótidőszakig tartó időben a témát még nem választó vagy elutasított hallgatók keressék meg azt az oktatót, akinél szeretnének dolgozatot írni és egyeztessék le vele, hogy az oktató tudja-e vállalni a konzultációt, ill.  azt a témát, amit a hallgató szeretne kidolgozni.  

Amennyiben az egyeztetés sikerrel jár, kérjük, hogy erről értesítsék a szakjuknak/specializációjuknak megfelelő tanszéket. A Kereskedelmi vendéglátás, ill. Vendéglátó és szálloda specializáción lévő hallgatók a Vendéglátás Tanszékre, Gyenes Valentinnek (gyenes.valentin@uni-bge.hu) küldjék meg a konzultációt vállaló oktató nevét, e-mail címét és az egyeztetett témát. Ezek a konzulensek és témák a neptunban meghirdetésre kerülnek, így a hallgatók a pótidőszak alatt fel tudnak jelentkezni a választott konzulenshez, az egyeztetett témára. Amennyiben a tanszék hiányos információkat kap, a témát nem fogja tudni meghirdetni.

Az egyes oktatóknál már meghirdetett témáknál esetlegesen felszabaduló, ill. üres helyekre is be tudnak majd jelentkezni hallgatók a pótidőszak alatt. 

Azoknak a hallgatóknak, akik korábban abszolutóriumot szereztek, és most szeretnének szakdolgozati témát választani, adatlapot is szükséges kitölteniük és elküldeniük a Vendéglátás Tanszékre.

Az adatlap innen tölthető le:

https://uni-bge.hu/kvik/Szervezeti-egysegeink/KVIK_SZOLG/HSZO/dokumentumok/SZAKDOLG


A pótidőszakra szóló témaválasztási lista innen tölthető le:

https://uni-bge.hu/kvik/Szervezeti-egysegeink/oktatasiszervezetiegysegek/VENDIT/dokumentumok/Alapkepzes-(BA)/Magyar/Nappali/Szakdolgozat/BGE-KVIK-(Vendeglatas-Tanszek)-szakdolgozati-temak-potidoszak.pdf


Köszönettel:

Vendéglátás Tanszék


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM