Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

XV. Dr. Ketter László Gasztronómiai Verseny.
2016.12.06
2016. december 6-án a Budapesti Gazdasági Egyetem KVIK Oktató Kabinetjében megrendezett XV. Dr. Ketter László Gasztronómiai Versenyen a diák/hallgatói kategóriát a BGE KVIK vendéglátás-szálloda szakirány hallgatóinak csapata a „Fleur” nyerte.

Ebben a kategóriában második a BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskola, harmadik a BVHSzC Dobos C. József Vendéglátóipari Szakiskola, negyedik a Gasztrokalandorok KVIK csapata lett. Ebben az évben először versenyeztek szakképző és szakiskolák is ezen a versenyen a hagyományőrzők és éttermi kategóriák mellett a diák/hallgatói kategóriában.                                                                                                                                         

Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend vándordíját, a díszserleget a verseny abszolút győztese a Hűség Súlya Nyugdíjas Klub - Dány nyerte el.

A verseny zsűrije:

A zsűri elnöke: Benke László, olimpiai bajnok mesterszakács. A zsűri tagjai: Dr. Sándor Dénes, a Budapesti Gazdasági Egyetem docense, Gombás András, a budapesti Gombás Étterem tulajdonosa, a Magyar Vendéglátók Régiós Szövetségének alapítója, ifj. Gombás András sommelier, Gundel Gábor, gasztronómiai szakértő, Károvits Tamás, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tiszteletbeli elnöke, Horváth Ferenc, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke.

 

A versennyel egy időben került megrendezésre a BGE KVIK és a GKRTE közös konferenciája, valamint a GKRTE közgyűlése is.

A szakmai konferencián előadást tartott Lévai Ferenc az Aranyponty Halászati Zrt. vezérigazgatója, Dr. Gundel János professzor a Vendéglátás Intézeti Tanszék volt tanszékvezetője, Magyar Ferenc a Pilisi Parkerdő erdészetvezetője, Nagy Krisztián Matusz-Vad Zrt. és Dr. Lugasi Andrea BGE KVIK mb. dékán és a Vendéglátás Intézeti Tanszék tanszékvezetője.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM