Keresés:
Hallgatói élet

Hallgatói élet

Az egyetemi évek messze nem csak a tanulmányi kötelezettségekről is szólnak - számos olyan lehetőség is nyílik hallgatóink előtt, ami teljesebbé teheti életüket, és hozzájárulhat szakmai sikereikhez.

Hallgatói Önkormányzat

Ahogy minden felsőoktatási intézményben, karunkon is működik Hallgatói Önkormányzat, azaz HÖK, amelynek tagjai a kar hallgatói közül kerülnek ki.

Szakkollégium

Aki szeretne kitűnni a tömegből és a legtöbbet akarja kihozni szakmailag az egyetemi évekből, annak a szakkollégiumban a helye!

AIESEC

A Közgazdászhallgatók Nemzetközi Egyesülete az egész világra kiterjedő hálózatával kimeríthetetlen lehetőségeket nyújt a szakmai fejlődésre és a közösségépítésre.

Agy-A-Lap

A BGE KVIK hallgatói újságja informál, szórakoztat, és remek lehetőségeket kínál arra, hogy hallgatóink megosszák társaikkal gondolataikat, fotóikat, élményeiket.

 

Budapest Business Club KVIK

A Budapest Business Club KVIK a BGE KVIK szervezete, mely sokszínű lehetőségeket kínál a szakmai feljődésre!

 

Budapest Tourism Club KVIK

A Budapest Tourism Club csapata elhivatott, egymást támogató és inspiráló hallgatókból álló közösségként, hasznos tudást nyújtó gyakorlati tréningek és projektek segítségével mutatja meg Neked, hogy mennyi lehetőséget rejt magában egy turizmusos diploma!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM