Keresés:
Kereskedelem és marketing FOSZK

Nyelvi tájékoztató

Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzés, nappali tagozat

Az Ön teendői

>> Nyelvválasztás a Coospace kérdőívében
>> Szintfelmérő megírása a Coospace-en

 

Részletes információk

Tisztelt Hallgató!

A Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzés (FOSZK) szakon 2 féléven keresztül tanulhat angol. német, spanyol vagy francia nyelvet.

Kérjük, hogy augusztus 22. 8.00 óra és szeptember 1. 23.59 óra között lépjen be a Coospace-en található „Nyelvi szintfelmérés 2019” elnevezésű színtérbe, és mindenképpen töltse ki az ott található rövid kérdőívet. A kérdőívben jelölje meg azt a nyelvet, amelyiket 2019 szeptemberétől tanulni szeretne (angol, német, spanyol vagy francia). Rendkívül fontos, hogy a nyelvi szintezés és a csoportbeosztás megkönnyítése érdekében kitöltse a Coospace-en található szintfelmérő tesztet. Kérjük, hogy csak az egyik tesztet töltse ki, vagy az angol, vagy a német tesztet. Ha spanyol vagy francia nyelvet szeretne tanulni, ne töltse ki egyik szintfelmérő tesztet sem!

A szintfelmérő teszt alapján készítjük majd el a nyelvi csoportbeosztást, ezért szeptember elejéig csak egyetlen kurzusra tudnak bejelentkezni (ún. gyűjtőkurzus). Az eredmények alapján a tanszéken elkészítjük a végleges csoportbeosztást, ami alapján át tudnak jelentkezni a szintjüknek megfelelő csoportba.

>> A szintfelmérő teszt kitöltésének határideje: 2019. szeptember 1.

Levelező tagozatra felvett hallgatók számára angol és német nyelvi kurzust tudunk indítani. További információkat a Coospace-en találnak.

 

Dr. Hegedüs Gyula
A Gazdasági Szaknyelvek Tanszék vezetője

 

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM