Keresés:
Áttekintés

Áttekintés

Alapvető célunk, hogy Önök sikeresen és időben végezhessék el tanulmányaikat. Ennek érdekében képzésünk tartalmát – lehetőségeinkhez mérten – a felkészültségükhöz igazítjuk. Ehhez mindenekelőtt arra van szükség, hogy néhány tárgyból szintfelmérő tesztet írjanak. Ezek a következők (megadva a szintfelmérő következményeit):

  • Idegen nyelv – nyelvi csoportok beosztása a nyelvtudás szintjének megfelelően.
  • Informatika – az eredmények alapján választható felzárkóztató kurzus vehető fel (Informatikai készségfejlesztés, INES0BA00)
  • Matematika – az eredmények alapján választható felzárkóztató kurzus vehető fel (Az üzleti matematika alapjai, AZAI0BA00).
  • Tanulásmódszertan – az eredmények alapján választható tanulásmódszertani kurzus vehető fel (Tanulásmódszertan, TAAN0BB03).

A szintfelmérőket a CooSpace rendszerben, online kell megírniuk. Részletes információt a tárgyak nevében levő fenti hivatkozásokon találnak.

Hangsúlyozzuk, hogy a szintfelmérők célja elsősorban a visszajelzés, azok eredménye semmilyen hátrányos következménnyel nem jár Önökre nézve. Tanulmányaik tervezéséhez fontos, hogy reális visszajelzést kapjanak felkészültségükről. Ezért kérjük, hogy mindenképpen írják meg az online szintfelmérőket, és azokhoz ne vegyenek igénybe semmilyen külső segítséget. Köszönjük!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM