Keresés:
Események
«2019. február»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Lezajlott a Magyar Táplálkozástudományi Társaság PhD konferencia
2019.01.28
2019. január 24.

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar közösen rendezte meg az idei Táplálkozástudományi Kutatások című IX. PhD konferenciát, január 24-én.

A rendezvényt dr. Lugasi Andrea köszöntője nyitotta meg, majd tizenöt PhD hallgató előadását hallgatta meg a közönség a táplálkozás- és élelmiszertudomány területéről. A prezentációk végén kérdéseket kaptak a hallgatók, több témában izgalmas szakmai viták alakultak ki.

A rendezvényen karunk is sikeresen szerepelt, Papp Andrea a Vendéglátás Tanszék munkatársa az Ovo-lakto vegetáriánus és vegán táplálkozású felnőttek életmódja és táplálkozástudományi szokásai című előadása az első szekcióban második helyezést ért el. Továbbá a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége különdíjjal jutalmazta. Az ide vonatkozó kutatás vezetője dr. Lugasi Andrea, valamint dr. Magyar Norbert társkutatóként működik együtt az Üzleti Módszertan Elemzés Tanszékről.

 

 

További képek a konferenciáról.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM