Keresés:
Események
«2019. február»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Visegrádi Alap 2019. június 01.
Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Kedves Kollegák!

Visegrádi Alap pályázati felhívásait ajánlom figyelmükbe, melynek célja:

- Olyan innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Akár művészeti tevékenységet folytat, hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozik, vagy innovatív vállalkozói tevékenységre összpontosít, hiszünk abban, hogy a regionális együttműködés pozitív változást hozhat az egyes területeken vagy a közösségek életében.

- Olyan szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában.

- Olyan partnerekkel való együttműködés, akik változást tudnak hozni - függetlenül attól, hogy egy kis polgári csoportról van szó, amely a helyi közösségre koncentrál, vagy egy tapasztalt, országos szervezetről.

Visegrad Grants:

A Visegrad Grants támogatja a nem kormányzati szervezetek és civil szervezetek, közintézmények és önkormányzatok, magánvállalatok és nonprofit szervezetek, valamint oktatási és kutatóközpontok közötti regionális partnerségeit, amelyek hozzájárulnak a visegrádi régió együttműködéséhez.

Visegrad+ Grants:

A Visegrad+ Grants olyan projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a demokratizálódási és átalakítási folyamatokhoz egyes kiválasztott országokban és régiókban, különösen a nem EU-tagállamokban a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országaiban. A Visegrád+ ösztöndíjat várhatóan a holland kormány is társfinanszírozza.

Strategic Grants:

A Startegic Grants a Visegrádi Csoport éves stratégiai prioritásait célozza meg. A stratégiai prioritásokat minden évben a V4 országok elnöksége jelenti be, amely pozíciót 2017 júliusa és 2018 júniusa között Magyarország tölti be.

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. június 1. 12 óra

Bővebb információ és a pályázati dokumentáció a Visegrádi Alap honlapján található.

További kérdés esetén a Pályázati Iroda áll rendelkezésre!


Hírek

Hírek

Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Új pályázati felhívás jelent meg az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programok támogatására.

Új felhívás jelent meg master és post-master ösztöndíjasok és kutatók támogatására.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM