Keresés:
Események
«2020. március»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Visegrádi Alap - 2020.06.01.
Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Visegrádi Alap pályázat célja:

- Olyan innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Akár művészeti tevékenységet folytat, hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozik, vagy innovatív vállalkozói tevékenységre összpontosít, hiszünk abban, hogy a regionális együttműködés pozitív változást hozhat az egyes területeken vagy a közösségek életében.

- Olyan szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában.

- Olyan partnerekkel együttműködni, akik változást tudnak hozni - függetlenül attól, hogy egy kicsi, a helyi közösségre összpontosító civil csoport vagy tapasztalt, országos szintű szervezet.

Visegrad Grants:

A Visegrad Grants támogatja a nem kormányzati és civil szervezetek, állami intézmények és önkormányzatok, magánvállalatok és nonprofit szervezetek, valamint oktatási és kutatóközpontok közötti regionális partnerségeit, amelyek hozzájárulnak a visegrádi régió együttműködéséhez.

Visegrad+ Grants:

A Visegrad+ Grants olyan projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a demokratizálódási és átalakulási folyamatokhoz az egyes kiválasztott országokban és régiókban, különösen a nem EU-tagállamokban a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országaiban.

Strategic Grants:

A Startegic Grants a Visegrádi Csoport éves stratégiai prioritásaival foglalkozó projekteket támogatja:

- Visszatérés a gyökerekhez (Összpontosítás a visegrádi régió összes V4 tagjának együttműködésének hangsúlyozására)

- A kis dolgok számítanak (A helyi szintű együttműködésre összpontosító projektek, amelyek célja a már kialakult kapcsolatok fejlesztése és új kezdeményezések kidolgozása.)

- 30 évvel a vasfüggöny leomlása után - a civil társadalom kérdései (A civil társadalmak fejlesztésének és együttműködésének fontosságára összpontosító projektek a V4-ben és a szomszédos régiókban)

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. június 1. 12 óra

Bővebb információ és a pályázati dokumentáció a Visegrádi Alap honlapján található.

További kérdés esetén a Pályázati Iroda áll rendelkezésre!


Hírek

Hírek

Új felhívás jelent meg a regionális együttműködési projektek támogatására.

Új felhívás jelent meg kutatói életpályájuk kezdetén álló kutatók számára, felfedező kutatási (alapkutatási) projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Új felhívás jelent meg posztdoktorok számára, felfedező kutatási (alapkutatási) projektjük magyar Befogadó intézményben történő megvalósításának elősegítésére.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM